Kreatív, dekoratív munkák

Ha szereti a különlegeset, az egyedi megoldásokat, akkor jó helyen jár. Társaságunk a legmerészebb formai, látvány, színbeli elképzelését is képes megvalósítani.

Dekoratív munkákat mind külső homlokzaton, mind belső falfelületeken készítünk. Homlokzati festmények, formák, látványos külső megoldások, belső festések, tapétamunkák kerültek ki kezünk alól.

Klasszikus stílust és modern megoldásokat is alkalmazunk kreatív munkáink során. Műemlék épületek, régi, patinás építmények, templomok falfelületeinek rekonstrukciója, újragondolása, kreatív, de mégis stílszerű renoválása éppúgy megtalálható referenciáink között, mint a közelmúlt és napjaink építészetének külső és belső dekorációja. Szállodák közösségi tereinek, panelépületek külső oldalainak, irodaház épület belső, szinte luxus formákat idéző kialakítását is elvégezzük.

Az elképzelést Öntől várjuk, a tervezésben otthonosan mozgunk, a megvalósításban szakértők vagyunk. 

Kreatív, dekoratív munkák

Egyediség szakértőktől

Szakmánk, munkánk egyik gyöngyszeme, ha olyan dekorációs, kreatív felújítási munkát végezhetünk, amelynél Önnel konzultálva, maximális egyetértéssel szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Szürke panelházakat, sőt egy egész utcát tettünk egyedivé festménnyekkel.

Sík és térbeli formákban is gondolkodhat. Kétdimenziós festett ábrákkal, képekkel, tapétákkal egyaránt egyedivé tudja tenni ingatlanát, ám háromdimenziós homlokzati kváderképzés, belső falpanel építés, párkányképzés, mart motívumok sem jelenthetnek akadályt.

Bízzon magában és bennünk. Csak megfelelő felület, egy csipetnyi képzelőerő és némi kreativitás kell ahhoz, hogy közösen szépet, egyedit alkothassunk. Azonban, nem mindenhol tudunk egyedi dekorációt készíteni. Ennek több oka is van és lehet, ezért feltétlenül szükséges a személyes és a helyszíni konzultáció Önnel és szakembereinkkel továbbá különféle helyi és országos hatóságokkal.

Egyediség szakértőktől
Kapcsolódó referenciákL