Komplex kivitelezések

Egyeztetés. Költségvetés. Alvállalkozó. Anyagvásárlás. Helyszíni irányítás. Bizonyára ismerős szavak ezek Önnek. Ha teljes vagy több munkafolyamatot is érintő részleges felújításba kezd, akkor egyszerre kell foglalkoznia az említett fogalmakkal, szakemberekkel. Ha nem tudja megfelelően koordinálni a kivitelezés folyamatait, akkor drága és időben hosszú lesz a megálmodott beruházás.

Társaságunk közel 10 éve vállal generálkivitelezéseket. Önnek nem kell mást tennie, mint megtisztelni bizalmával cégünket és megbízni bennünket a komplex kivitelezés lebonyolításával. Felkészült szakembereink és alvállalkozóink révén az építőipar összes szakipari munkafolyamataiban részt tudunk venni, koordináljuk azokat. A társaságunk által Önnek nyújtott komplex kivitelezés előnye az, hogy szakembereink fogják össze és irányítják a felújítási, építési terveinek teljes munkafolyamatát. Szervezünk, időzítünk, alkotunk és megtakarítunk Önnek időt, pénzt és energiát.

Komplett szolgáltatáscsomagunk nem csak kizárólag szakipari munkafolyamatokra terjed ki. Adott esetben, előzetes egyeztetést követően, a tervezett beruházás nagyságrendjétől függően a tervezési, pályázati, banki finanszírozási tevékenységben is segítséget tudunk nyújtani.

Komplex kivitelezések

Tervezzen nagyban, elkészül komplexen

Komplex kivitelezési tevékenységünk alapját szakmailag felkészült alkalmazottjaink továbbá stabil beszállító és alvállalkozó partnereink jelentik. Társaságunk több, mint 20 jól felkészült szakmai, pénzügyi munkatárssal, közel 50 fizikai szakemberrel áll rendelkezésére, továbbá 20-30 különböző építőipari munkára szakosodott, munkájára igényes, megbízható alvállalkozói körrel tart fent üzleti kapcsolatot. (kőműves, épületgépész, burkoló, festő-mázoló, hőszigetelő, tetőszigetelő, ács, állványozó stb.). 

Garantáljuk, hogy elképzelése megvalósításban komplex segítséget, minőségi kivitelezést, határidők és követelmények betartását, korrekt elszámolást nyújtunk Önnek. Önnek csak egyetlen céggel, a Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft-vel kell tartania a kapcsolatot. A szervezési, koordinálási, kapcsolattartási, szakmai feladatokat mi végezzük el, természetesen az Ön igényei szerint, Önnel maximálisan együttműködve. A gondos tervezést, lebonyolítást igénylő bonyolult és komplex építőipari kivitelezésből, így lesz az Ön számára átlátható, követhető, a műszaki és pénzügyi folyamatokat, egyaránt magába foglaló ügylet.

Referenciáink között irodaházak, közintézmények, művelődési házak, családi házak, társasház épületek egyaránt megtalálhatók.

Tervezzen nagyban, elkészül komplexen
Kapcsolódó referenciákL