Homlokzati hőszigetelés

A környezettudatos gondolkodás egyre fokozottabban kerül előtérbe mindennapjainkban. A tüzelő és fűtőanyagok folyamatos drágulása okán a hőenergia hatékony felhasználása, a pazarlás elkerülése elengedhetetlenné válik.

A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft., több mint 10 éve foglalkozik hőszigeteléssel. A homlokzati falak, tető és pincefödémek megfelelő hőtartása az energiahatékony épület alaptézise, hiszen az épületek zöménél legnagyobb energiaveszteséget a fal és födémsíkok nem megfelelő hőszigetelése okozza. A jó minőségű hőszigetelés egyszeri költséggel járó, tartós megoldás arra, hogy az Ön ingatlana komfortosabb, fenntartási költsége pedig kevesebb legyen. A hőszigetelés egy olyan kiadás, ami garantáltan és hamar megtérül.

Jelenleg nagyon sokféle, anyagában, vastagságában, technológiájában eltérő hőszigetelő rendszer van forgalomban. Társaságunk segíti Önt abban, hogy a széles választék közül az igényeinek legmegfelelőbb termékkel készüljön el ingatlanának homlokzati hőszigetelése. Természetesen a homlokzati színek, díszítések kiválasztásában is támaszkodhat tapasztalatainkra.

Homlokzati hőszigetelés

Ezek vagyunk mi

A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik az energetika-racionalizálási felújítások terén. Az energetikai korszerűsítések zöme jellemzően homlokzati hőszigetelési munkákból áll, viszont Társaságunk számára az energetikai korszerűsítési feladatok nem csak homlokzati hőszigetelést jelentenek. Tájékoztatjuk Önt, mint tisztelt leendő megrendelőnket, hogy komplett, teljes körű korszerűsítési munkákkal is megbízhatja vállalkozásunkat. Mit is jelent ez?

Társaságunk a homlokzati hőszigetelési munkák mellett tetők hő- és vízszigetelési munkáit, pincefödémek, lábazatok szigetelését, fűtési rendszerek korszerűsítését, nyílászárók cseréjét, korszerűsítését, sőt napelemek, napkollektorok kiépítését, telepítését is vállalja. Tesszük ezt azért, hogy ingatlana, épülete minden tekintetből korszerű, energiatakarékos és költséghatékony legyen. Igény esetén pályázatok szakmai, műszaki összeállításában is segítséget tudunk nyújtani Önnek, sőt pénzügyi, finanszírozási tanácsokkal is támogatjuk Önöket céljaik megvalósításában.

Társaságunk a homlokzat szigetelés és energetikai korszerűsítés területén főként társasházak, panelépületek, irodaházak energetikai felújítását végzi. Természetesen kapacitásunk függvényében családi házak hőszigetelési munkáit is elvállaljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig minőségi és igényes munkát végzünk. Több kivitelezésünk díjat  nyert különböző szakmai szervezetektől. 

Ezek vagyunk mi
Kapcsolódó referenciákL