Festés, Mázolás, Tapétázás

Társaságunk alaptevékenységét képező festés-mázolás-tapétázási feladatokat bármilyen nagyságrendben vállalunk. Ezen szakterületen 20 éves tapasztalatunk biztosítja a kiváló minőségű munkát.

Kivitelezéseink volumene a családi házaktól kezdve az irodaházakon, szállodákon át egészen az ipari létesítményekig kiterjed. Legyen szó akár egyszerű festési, tapétázási feladatról, akár díszítőfestésről vagy exkluzív, sőt luxusigényeket kielégítő felületképzésről, számíthat ránk.

Kiváló, elismert festékekkel, tapétákkal, segédanyagokkal dolgozunk. Amelyben viszont nem ismerünk kompromisszumot, az a minőség. Munkavégzésünk és az anyagfelhasználás terén ezt tartjuk elsődelges szempontnak. Nem hátrálunk meg az egyedi, különleges, szakmai kihívásokat jelentő felületképzési feladatok elől sem. Szállodák, fürdőkomplexumok, bevásárló központok, egészségügyi intézmények belső és külső falfelületei szépültek meg kivitelezéseink során.

 

Festés, Mázolás, Tapétázás

Mit várhat cégünktől?

Festési-mázolási, tapétázási tevékenységünk teljes szakaszában tudunk Önnek szakmai segítséget nyújtani. Munkánkat a helyszín pontos felmérésével kezdjük, majd díjmentes, részletes árajánlatot adunk Önnek. Szakmai segítségünk magába foglalja a tanácsadást is. Színek, minták, díszítések, anyagok, technológiák tekintetében egyaránt állunk rendelkezésére a kivitelezés előtt és alatt is. A sikeres munka alapköve a megrendelőinknek nyújtott tanácsadás, együttműködés.

Megrendelőink részére biztosítjuk a szükséges anyagok beszerzését. Partnereink révén festékek, tapéták széles választékából választhat nálunk, de nem zárkózunk el attól sem, ha Ön szeretné megvásárolni a termékeket. 

Rendszeretőek vagyunk, így kivitelezésünk előtt fólia- és kartontakarást készítünk a megóvandó tárgyak, felületek védelme érdekében. A takaróanyagokat természetesen a munka végeztével eltávolítjuk, tisztán és rendben adjuk vissza Önnek a munkaterületet.

Mit várhat cégünktől?

a

a
 
a
Kapcsolódó referenciákL