Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Inspiráló irodát, hangulatosabb otthont, vendégmarasztaló szállodai szobákat szeretne?

Társaságunk legújabb szolgáltatása a belsőépítészeti látványtervezés. Sok esetben tapasztaljuk azt, hogy leendő megrendelőinknek konkrét felújítási, kivitelezési terve van, de nem tudja, hogyan fog kinézni az elgondolt beruházás. Szeretné, ha úgy tudja elkezdeni elképzelése megvalósítását, hogy előzetesen látta is azt vizuálisan, így tisztázhatta, módosíthatta, finomíthatta tervét? Mi segítséget tudunk nyújtani ebben.

Ha korszerű, egyedi, személyre szabott otthont, irodát, épületet szeretne, társaságunk készen áll támogatni Önt. Ha Ön nyitott az újdonságra, mi a kreativitásunkat adjuk mellé, továbbá minőségi, hatékony, kölcsönös egyetértésen alapuló műszaki kivitelezést kap társaságunktól.

Elrendezések, színek, formák, dekorációk, anyagok? Válogasson bátran. Ötleteinek csak önmaga jelent határt. Személyes konzultációkkal, modern technológiával, látványtervekkel segítjük Önt a határok megismerésében. 

Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Terv-Látvány Döntés-Kivitelezés

Amennyiben Ön igénybe szeretné venni belsőépítészeti tervezési szolgáltatásunkat, elengedhetetlenül fontos, hogy a helyszínen találkozzunk egymással. Itt szakembereink felmérik az Ön igényeit, a helyszín adottságait, méreteit. Javaslunk Önnek, körvonalazzuk a lehetőségeket, Ön pedig meghatározza nekünk az irányt, a stílust, az Ön által elképzelt műszaki tartalmat.

A letisztult látványtervezés alapja az, hogy tisztában kell lennünk az Ön igényeivel, meg kell ismernünk elképzeléseit, stílusbeli irányvonalát. Mindezek érdekében készítünk "interjút" Önnel. A tervezés teljes folyamatában szorosan együttműködünk Megrendelőnkkel, illetve az elkészült és jóváhagyott tervek alapján a kivitelezési szakaszban is maximálisan bevonjuk Önt a szakmai folyamatokba. Biztosítjuk Önt, hogy szükséges szakmai-építészeti-időbeli szempontok figyelembe vételével bármikor módosíthat, javíthat a terveken.

Tisztelt leendő Megrendelőnk! Fontosnak tartjuk tájékoztatni arról, hogy a belsőépítészeti látványtervezési szolgáltatásunkat az építészeti kivitelezési munkáink kiegészítő tevékenységeként, egyfajta plusz-szolgáltatásként nyújtuk Önnek. Ebből adódóan csak látványtervezést nem, vagy csak nagyon indokolt esetben tudunk vállalni.

Terv-Látvány Döntés-Kivitelezés
Kapcsolódó referenciákL