Szolgáltatásaink

A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. üzletpolitikája a megrendelői igényekhez igazodó, széles körű működési profilra és ennek folyamatos fejlesztésére épül.
 
Alapvető szakterületeink:
 
- Festés-mázolás tapétázás
- Homlokzati hőszigetelés, energetikai felújítás
- Generál kivitelezés
- Műemlék felújítás
 
Alaptevékenységünkhöz kapcsolódóan nyújtott szolgáltatások:
 
- Belsőépítészeti tervezés
- Kreatív, dekoratív kivitelezések
- Gépiesített munkák
 
Társaságunk szilárd alapokkal rendelkező hazai vállalkozás. Rendelkezésére állnak azok a technikai, humán és pénzügyi erőforrások, amelyek biztosítékot nyújtanak a megrendelőink részére az igényeiket maximálisan kielégítő munkák elvégzésére. Valamennyi szolgáltatásunk az iparág igényeihez elengedhetetlen gyorsaságra és a magas szintű, minőségi munkára épül. Működési filozófiánkatat az Ön érdekében alkottuk meg, az alkalmazott technológiáinkat, rendszereinket az Ön biztonságáért, megelégedettgéséért vezettük be a mindennapi munkavégzésünkbe.
 
Tisztelt Érdeklődőnk! Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését Társaságunk iránt. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal, ha további információkra van szüksége. Kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire. Reméljük, hogy hamarosan megrendelőink között köszönthetjük Önt.
 
Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. - Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem
Szolgáltatásaink

Festés, Mázolás, Tapétázás

Több, mint kettő évtizedes tapasztalatunkkal, bármilyen nagyságrendben állunk rendelkezésére festés-mázolás-tapétázási feladatokban.
Festés, Mázolás, Tapétázás

Homlokzati hőszigetelés

Társaságunk a homlokzati hőszigetelési munkák mellett teljes energetikai felújítást, korszerűsítést is vállal.
Homlokzati hőszigetelés

Komplex kivitelezések

Teljes körű segítséget nyújtunk Önnek a minőségi kivitelezésen túl a beruházás összes szervezési, koordinálási, kapcsolattartási feladataiban.
Komplex kivitelezések

Műemlék épületek felújítása

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk hazánk műemlék épületeinek külső és belső rekonstrukciójához, pompájának visszaállításához, szépségének megőrzéséhez.
Műemlék épületek felújítása

Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Segítséget nyújtunk Önnek elképzelése megvalósításában úgy, hogy előzetesen azt láthassa, módosíthassa, finomíthassa ami a végén megvalósításra kerül.
Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Kreatív, dekoratív munkák

Különleges, egyedi megoldásokat kínálunk Önnek. Dekoratív, látványos munkák külső homlokzaton, belső falfelületeken egyaránt.
Kreatív, dekoratív munkák

Gépiesített munkafolyamatok

Társaságunk korszerű gépekkel, modern technológiával várja megrendelését. Garantáljuk Önnek a precíz munkát, gyorsan, hatékonyan.
Gépiesített munkafolyamatok

Homlokzati munkák

-
Homlokzati munkák