Rólunk

A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. több, mint kettő évtizedes múlttal rendelkező, elismert magyar vállalkozás.

Milyen szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani?

Befejező szakipari munkák: festés-mázolás-tapétázás, Energetikai felújítás: hőszigetelés, Generál kivitelezés, Műemlékfelújítás, Belsőépítészeti tervezés és megvalósítás
 
Kik tudják igénybe venni szolgáltatásainkat?
 
Minden érdeklődőt tisztelettel várunk. Önt is. Megrendelőink között megtalálhatóak:
 
  • Építőipari társaságok
  • Hazánk nagyvállalatai
  • Közintézmények, önkormányzatok
  • Társasházak
  • Szállodák
  • Magánszemélyek
 
Humán erőforrásaink
 
Közel 70 munkatársunknak és 200 megbízható alvállalkozónknak köszönhetően a magánszemélyek kisebb volumenű elképzeléseitől kezdve egészen a nagyprojektekig bármekkora nagyságú építőipari munkát is el tudunk vállalni a kőműves és festő munkáktól kezdve a belsőépítészeti feladatokon át egészen az utolsó simításokig.
Rólunk

Filozófiánk

Minőség, megbízhatóság, szakértelem
 
Komplex segítséget nyújtunk Önnek, egy kézben fogjuk össze a feladatokat. Önnek nem kell szétaprózódnia az alvállalkozók és szakemberek között, jut elég ideje arra, hogy kreatív ötleteit, álmai épületét, építményét, belső terét megvalósíthassa.
 
Minőség: A minőség számunkra elsődleges, hiszen az Ön megelégedettsége, a mi munkánk sikere. Szállodai szobák exkluzív festése, tapétázása, medenceterek díszítőfestései, dekoratív homlokzati festések, magas színvonalú családi házak külső és belső felületképzései is megtalálhatóak referenciáink között Kizárólag kiváló minőségű, hazai és nemzetközi gyártók termékeit használjuk munkáink során. 
 
Megbízhatóság: Állunk rendelkezésére legyen az rutinszerű szakmai kivitelezés, akár modern technológiát igénylő felújítás vagy speciális szakismeretet igénylő munka. Szigorúan betartjuk a technológiai, szakmai előírásokat, szabványokat. Modern gépeink segítségével gyors, precíz, hatékony munkát tudunk végezni Önnek. Belsőépítészeti tevékenységünkkel is segíteni tudjuk elképzelései megvalósításában.
 
Szakértelem: A kettő évtizednyi működés során biztos alapokon nyugvó, szakipari tapasztalatokkal, referenciákkal rendelkezünk. Munkatársaink szakmai ismereteit folyamatos képzésekkel fejlesztjük. Saját és partnereink munkájáért kezeskedünk. Tudásunkat, ismereteinket az Ön társaságunk részére adott bizalmának szolgálatába állítjuk.
 
Hiszünk abban, hogy filozófiánk helytálló. A működésünk során elnyert szakmai díjak támogatnak bennünket abban, hogy jó úton járunk. Kettő Építőipari Nívódíj és egy Príma Díj a legnagyobb büszkeségünk. Ezen kívül Megyei Príma Díj, Év Mecénása Díj, Megyei Szolgálati Díj és Városi tevékenységért kapott elismerésben is részesültünk.
Filozófiánk

Múltunk és jelenünk

A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. kezdetben jellemzően lakossági megrendelők részére teljesített festés-mázolás-tapétázás munkákat. A cég tudatos fejlesztésének és precíz munkáinak eredményeként a lakossági megbízásokat fokozatosan felváltották a közintézmények, üzleti vállalkozások valamint az építőipar piacvezető hazai és nemzetközi társaságainak megrendelései. A fejlődés eredményeként a régió után mára az ország egész területéről kap a cég megrendeléseket.
 
A festés-mázolás-tapétázás tevékenység mellett a Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. több, mint 10 éve külső homlokzati hőszigetelést, energia megtakarítást eredményező komplex felújítást is végez panelházaknál, társasházaknál, lakóházaknál egyaránt. A megrendelőink igényeinek eleget téve, közel 8 éve részt veszünk generálkivitelezési munkákban. Szakipari alvállalkozóinkkal közösen teljes körű építőipari szolgáltatást tudunk nyújtani partnereinknek.
 
Örömünkre szolgál, hogy részt vehetünk hazánk építészeti örökségeinek, műemlékeinek felújításában. Felelősségteljes munkavégzésünk elismeréseként értékeljük azt, hogy évszázados építményeket őrizhetünk meg unokáink számára.
 
Társaságunk az elmúlt évek során külföldi megrendeléseket is elvállal. Elsősorban Ausztriában, befejező szakipari munkákat végzünk, ám néhány szlovák, cseh és román épület is "viseli kezünk nyomát".
Múltunk és jelenünk

Az Ön szolgálatában

A filozófiánkhoz igazodva elengedhetetlennek tartjuk, hogy az Ön részére minőségi, gyors, pontos és szakszerű munkát biztosítsunk. Felkészült és felelősségteljes alkalmazottainkkal, alvállalkozóinkkal továbbá modern és hatékony gépeinkkel állunk rendelkezésére.
 
Tudjuk, hogy bármely építőipari kivitelezés sok megoldandó problémával, gonddal jár, időigényes, gondos tervezést megkövetelő feladat. Hisszük, hogy az Önnek nyújtott  szakmai tapasztalatunkkal, segítségünkkel ezeket a nehézségeket közösen oldjuk meg.
 
Büszkék vagyunk eddig elért eredményeinkre, mégis mindig a legnagyobb siker számunkra az, ha együtt ünnepelhetjük Önnel az elkészült munkát. Az Ön öröme, tevékenységünk elismerése.
 
Köszönjük Önnek, hogy megtisztelte társaságunkat azzal, hogy felkereste honlapunkat. Bízunk benne, hogy társaságunk múltja és szakmai felkészültsége, technikai és műszaki felszereltsége, referenciái meggyőzte Önt és hamarosan megrendelőink között köszönthetjük!
 
Amennyiben Önnek további információra van szüksége kérjük írjon nekünk. Szívesen segítünk szakmai kérdései megválaszolásában. Természetesen, ha már konkrét elképzelése van, kérjen tőlünk árajánlatot. 
 
Üdvözlettel:
 
Szabó Gyula
ügyvezető
Az Ön szolgálatában